Salget er i gang

Nå er vi i full gang med salget hos Landsbybarna. Det er halv pris på alle sommervarene som er igjen, så her kan du gjøre noen veldig bra kupp. Det er fortsatt en del ytterjakker igjen, både til jente og gutt – kjempefine er de alle sammen… synes vi, da… 😉

Jakkene koster litt i utgangspunktet, så her er det en hel del å spare!

For dem som har baby, kan det være verdt å sjekke ut body-prisene. Veldig billig 🙂

Ellers er det fortsatt mange flotte klær å velge mellom. Drakten A02152, hvit skjorte med lysblå selebukse med korte ben (gutt 0-2 år) er en av våre favoritter. Den er kjempefin, men det kommer dessverre ikke like godt fram på bildet.

Til slutt vil vi gjerne få benytte oss av muligheten til å takke for alle de positive tilbakemeldingene vi har fått i løpet av vår første sesong, de er vi utrolig takknemlige.. og hoppende glade for!!!!!

Leave a Reply