Gavekort

Visste du at det går an å kjøpe gavekort i nettbutikken til Landsbybarna? Kanskje du har lyst å gi bort klær i gave til jul, bursdager eller til en nyfødt baby, men synes det er vanskelig å ta ut klær for andre? Da er løsningen å gi et gavekort. Framgangsmåten for bestilling av gavekort (og forklaring på hvordan man bruker gavekortet) finner du under «Gavekort» i menyen øverst på hjemmesiden vår www.landsbybarna.no.

Det skal også bli mulig å vinne et gavekort hos oss. Facebook er en super arena for oss når det gjelder kommunikasjon med kunder, og her dukker det i blant opp gode tilbud til kundene. Er du allerede vår facebook-venn fikk du et spesialtilbud i din innboks mandag 1.november, sjekk ut! Vi vil at flere følger oss på facebook. Derfor vil vi trekke et gavekort fra nettbutikken på kr 1.000,- når vi når 1000 facebook-medlemmer. Så om du hjelper oss å verve facebook-venner kommer vi raskere til gavekort-trekning.

PS. Vi sender også ut tilbud og spesialrabatter via nyhetsbrev (dette bestilles nederst på hjemmesiden vår).

Takk for at du ser innom bloggen vår – ha en strålende dag!

2 Responses to “Gavekort”

 1. Sophie Rosenberg Says:

  Nei menne såå gavmilde dere er da! Jeg blir jo rett å slett kjempeimponert her!!! 😀 Det må jeg virkelig si alltså! Såå snilt av dere!!! 😀

  Jeg har selvsagt meldt meg på nyhetsbrevet deres, sendt 4278 invitasjoner å deler linker for harde livet..
  Dette er jo virkelig en fantastisk julegave å glede enten sine egne, eller noe man er glad i!

  Dessuten har dere en fantastisk butikk!!!

  Ståå på alle sammen! Denne siden fortjener mange nye medlemmer!!

 2. HildeM Says:

  Å så fantastisk! Jeg har invitert venner på Facebook, og håper å være med i trekningen 🙂

  Klem fra Hilde

Leave a Reply