Vinterdag..

Så var det første adventslyset tent. Ute er det en nydelig dag her på vestlandet.
Iskaldt, ja vel, men ingen snø, bare sol og blå himmel og en luft så skarp og klar som den bare kan bli på slike kalde vinterdager. Herlig!

Nå gjelder det bare å kle seg godt. Vi har gode, varme vinterjakker fra 1-14 år. Under ser du bilder av noen av variantene vi har. Den knallblå jakken til gutt 3-6 år er bare såå supertøff. Har du jente som bruker str.1-2 år har vi blant annet yndige boblekåper i rosa eller marineblått. Eller hva med den brune dunjakken med knyting i livet? Den har vi både i de minste str. og helt opp til 6 år. Så har vi gode varme dresser til baby med tilhørende votter og avtagbare ”sko”. Til små barskinger som bruker str. 1-2 år har vi fóret jakke i imitert skinn, knalltøff!

Enda flere ytterklær finner du inne i nettbutikken. Velkommen inn.


Leave a Reply