Tvilling tips – til baby

Riktig godt nyttår alle sammen!

Nå er vi i full gang med salget hos Landsbybarna med rundt halv pris på de fleste varene. Det skal vi nok skrive mer om senere, men i dag vil vi slå et lite slag for «tvilling-klær» Har du tvilling-babyer og ønsker å kle dem likt, men i ulike farger? Da finner du kanskje noe hos Landsbybarna
🙂
*
Like klær, men med ulike farger ser du eksempel på på bildet over og under. De flotte klærne på bildet over finnes i marineblått og rødt. Den rosa sparkebuksen på bildet under finnes i lyseblått også, og det todelte settet kan du også få både i rosa og lyseblått.
*
*
Når klærne blir designet hos Mirtillo blir det alltid laget ulike serier. Det vil si at samme stoff, farger eller mønster går igjen i de ulike klærne innen serien. Noen ganger blir det også laget klær både til jenter og gutter innen samme serie, særlig for aldersgruppen 0-2 år. Et herlig eksempel på dette er «Wanted»-serien (se bildene under). Disse klærne har ulike design – men med matchende stoff og tema.
*

Du finner flere eksempel på klær som mathcer hverandre inne i nettbutikken – foreksempel like boblekåper i rosa og blått, like fløyelskjoler i hvitt og lilla og like baby-sett med kjole m/drakt til å ha under i dus lilla og grått.
🙂
Velkommen innom Landsbybarna

Leave a Reply